Servicii constructie,montaj si transport hale industriale metalice

Preturi Hale industriale

Pretul unei hale industriale depinde in functie de tipul de hala pe care doriti sa o achizitionati. Puteti opta pentru :

  • o hala pe semirotund
  • pentru o hala tip Variant
  • hale industriale  noi sau  second -hand

Daca doriti sa aflati ce preturi pot avea halele industriale putei utliza formularul de contact pentru a solicita o oferta. Unul din specialistii nostrii vs intra in legatura cu dumneavoastra pentru a discuta toate aspectele necesare achizitionarii unei hale industriale.

De ce halele industriale pe structura metalica au preturi reduse ?

Daca v-ati intrebat care este motivul pentru care pretul unei hale industriale metalice poate fi atat de mic iata raspunsul nostru : 

Prefabricate  utilizate pentru constructia halei au dimensiuni standard si pot fi montate si transportate  foarte usor si rapid fara a fi necesara utilizarea unei macarale.  Costurile de productie sunt reduse , din acest motiv clientul final beneficiaza de un pret economic.


Hale metalice
Ternovat produce hale metalice la cheie. Echipa noastra ofera servicii de constructie si montaj hale metalice. Asiguram livrare si intretinere hale metalice in Uniunea Europeana.
Hale industriale
Ternovat este unul dintre cei mai mari producatori de hale industriale din Romania. Proiectam, producem si asamblam hale industriale de calitate superioara. Oferim servicii de montaj si intretinere hale industriale la cele mai mici preturi.
Hale constructii usoare
Hale constructii usoare realizate din materiale prefabricate in Germania. Ternovat produce hale constructii usoare, monteaza si intetine hale constructii usoare.
Hale din prefabricate
Ternovat este producator hale prefabricate. Asiguram livrare , montaj si intretinere pentru hale din prefabricate. Echipa noastra produce hale la cheie din prefabricate